Hoofdmenu

Kunst op het BloteVoetenPark onthult.

Twee Brunssumse meisjes hebben elkaar gevonden in een kleurig project op het BloteVoetenPark. Het witte rolluik van de blokhut was Maloe een doorn in het oog. Een oog dat viel op het werk van Illustrator Gina Derks.  Dat Maloe erg enthousiast was over Gina’s werk was voor de mensen om haar heen zo duidelijk, dat ze samen Gina benaderd hebben om te kijken of het mogelijk was om Maloe dit voor haar verjaardag aan te bieden. Gina heeft prachtig werk geleverd. Kleurrijk, vrolijk en passend bij de sfeer van het BloteVoetenPark.

Komt u gauw Gina’s werk bewonderen? De sfeer en misschien wat meer proeven? Bent u nieuwsgierig geworden naar meer van Gina’s werk?Kijk dan op haar Instagram account: https://www.instagram.com/gina_derks_illustratie/

Foto: Foto Brunssum(Volgend nieuwsbericht) »