100 jaar Cultuurhuis Heerlen Jubileumvoorstelling

Dit jaar bestaat Cultuurhuis Heerlen maar liefst 100 jaar. Alle reden voor een feestelijke jubileumviering! Op zaterdag 11 december a.s. blikken we terug op de afgelopen 100 jaar met een jubileumvoorstelling vol muziek, zang, dans, cabaret en theater. Om 20.30 uur gaan de spots aan in onze sfeervolle grote theaterzaal. De opening wordt verzorgd door wethouder kunst en cultuur: Jordy Clemens
De voorstelling belooft een prachtige theateravond te worden waarin we terugblikken, maar zeker ook vooruitkijken naar het komend theaterseizoen waarin we hopelijk weer mogen genieten van veel culturele activiteiten voor wijk, stad en regio in ons jubilerende Cultuurhuis Heerlen.
Op naar de volgende 100 jaar!
Aan onze jubileumvoorstelling werken o.a. mee:
– Theatervereniging Kuvri
– Autumn Leaves
– Mami en Roshanak met Polished (teaser)
– Buurtbewoners
– DK Heerlen
– Korte vertoning van het theaterstuk Lange Lies, Lange Jan (Hollandia)
– Lange Jan Anger Leedjes – Marc Huynen & Friends
📞 Via mail of telefoon reserveren €12,50
 info@cultuurhuisheerlen.nl
045 5612121 (ma-vr 10.00 – 17.00 uur)

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie