Teëke Zinge 2021 door Sám Smits & Stan Peters.

𝐋𝐞𝐭 𝐨𝐩 𝐠𝐞𝐰𝐢𝐣𝐳𝐢𝐠𝐝𝐞 𝐝𝐚𝐭𝐮𝐦 𝐢𝐧 𝐯𝐞𝐫𝐛𝐚𝐧𝐝 𝐦𝐞𝐭 𝐚𝐜𝐭𝐮𝐞𝐞𝐥 𝐠𝐞𝐥𝐝𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐂𝐎𝐕𝐈𝐃- 𝟏𝟗 𝐦𝐚𝐚𝐭𝐫𝐞𝐠𝐞𝐥𝐞𝐧! 𝐃𝐢𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐯𝐢𝐧𝐝𝐭 𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬 𝐯𝐨𝐥𝐠𝐞𝐧𝐬 𝐝𝐞 𝐚𝐜𝐭𝐮𝐞𝐥𝐞 𝐠𝐞𝐥𝐝𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐫𝐢𝐜𝐡𝐭𝐥𝐢𝐣𝐧𝐞𝐧

Persbericht: 12 december: Teëke Zinge 2021 door Sám Smits & Stan Peters. In de laatste maand van dit jaar organiseren de heren een meezingavond waarbij zij de mooiste liedjes zingen van het afgelopen kwartaal: een combinatie van liedjes uit het oktoberfeest, carnaval en liedjes van de gezellige decembermaand, met spectaculaire gasten.

Na het succes van het ‘Teëke Zinge’ in 2020 wilden Sám Smits en Stan Peters wederom een evenement organiseren. Het heeft even op zich laten wachten, maar vol trots presenteren zij: ‘Teëke Zinge 2021’. ‘Stichting Gemeenschapshuis Heksenberg’ zal omgetoverd worden tot een gezellige oktoberfeest-, carnavals- en kerstzaal! De heren zullen een 4 uur durend programma opzetten waarbij Nederlandse, Limburgse, Duitse en Engelse schlagers, up- tempo hits en kerstliedjes voorbijkomen. De mooiste en bekendste liedjes van toen en nu zullen de revue passeren afgewisseld met hits van de heren. Uiteraard mogen spectaculaire gasten niet ontbreken:
Joy Blijdenstein, een jong – maar opkomend talent – zal de avond opluisteren met zijn eigen muziek, maar ook met evergreens met een ode aan Guus Smeets.
3voudig ‘Groot Limburgs Buutte kampioen’ Hub Stassen zal aanwezig zijn met een van z’n acts (vooralsnog een verrassing), die eenieder op de lachspier werken.
LVK- winnaar Frans Croonenberg mag met zijn grote hit ‘Wie d’r Herrgot Limburg hat gemaakt’ niet ontbreken en zal de avond opluisteren met zijn Limburge en Duitse liedjes.

Genoot u ook zo van ons optreden Teëke Zinge Open Air 2020? Wilt u dit niet missen? Hebt u zin in een avondje uit? Bekijk onze beelden van toen:
U kunt deze avond bijwonen voor € 12,50.
De zaal gaat open om 12.00 en de aanvang van het programma is om 13.00 uur. Eindtijd: 17.00 uur.
Adresgegevens locatie: Gemeenschapshuis Heksenberg, Hei Grindelweg 84, Heerlen.
Voor informatie of reserveringen kunt u mailen naar: info@sam-stan.nl of telefonisch via: 06- 55 97 08 56 (Sám) of 06- 46 47 50 74 (Stan). Daarnaast kunt u kaarten kopen (vanaf 15 november) bij ons verkooppunt: Tabak & Gemak Heksenberg

Foto Sám Smits & Stan Peters

Geef een reactie