Gert-Jan van Westerveld nieuwe directeur dienstverlening van WSP Parkstad

Gert-Jan van Westerveld is per 1 december 2021 gestart als nieuwe directeur dienstverlening van WSP Parkstad. Samen met algemeen directeur / secretaris Fred Dijk vormt hij de tweehoofdige directie van de gemeenschappelijke regeling WSP Parkstad.

Fred Dijk: “Gezien de ontwikkelingen in het sociaal domein en de steeds nauwere
samenwerking in de keten ‘van uitkering naar werk’ is er behoefte aan een verbinder met een uitgebreide kennis van het werkveld. Iemand die vernieuwende concepten kan inzetten omervoor te zorgen dat onze uitvoeringstaak ondersteunend is aan de samenwerkingsbehoefte in de regio.”
Gert-Jan heeft een ruime ervaring binnen zowel Sociale Werkvoorzieningen in o.a. Sittard en Arnhem als Werkgeversservicepunten. De dynamiek van de arbeidsmarkt, de bemiddeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar passend werk én de samenwerking met gemeenten en UWV zitten stevig verankerd in zijn genen. Ook bij WSP Parkstad gaat hij zich inzetten voor het belang van inclusiviteit, want zoals hij zelf zegt: “Inclusief werken is de oplossing voor de personeelstekorten op de arbeidsmarkt”

Foto WSP Parkstad

Geef een reactie