Dag van de Mensenrechten – Write for Rights: Online actief zijn en thuis brieven schrijven

Evenals verleden jaar kan men deelnemen aan de online acties van Write for Rights, bijvoorbeeld als men wil afzien van fysieke deelname. Om aan de online actie mee te doen, dient u zich aan te melden bij Kees van Veen.

Op 10 december krijgt u dan een link gestuurd, waarmee u kunt inloggen op Zoom.

Iedereen die thuis wil schrijven, kan nu al zelf een schrijfpakketje aanvragen via:https://www.amnesty.nl/organiseren/tips- materialen.
Op deze pagina klikt u op: ‘DIRECT
MATERIALEN BESTELLEN’. Hierna kiest u dan voor: ‘IK SCHRIJF THUIS’ en u vult dan uw gegevens in.
De voorbeeldbrieven staan ook op de website van Amnesty International en kunnen gedownload worden.
De thuis geschreven brieven kunt u op 10 december tussen 14.00 en 16.30 uur brengen naar de André Van Boxtelzaal (grote zaal) in De Twee Gezusters (Luciushof), Putgraaf 3, 6411 GT Heerlen, zodat wij deze centraal versturen. Wilt u de brieven zelf versturen, kijk dan voor aanwijzingen op de webpagina: Tips & handleidingen . Als u toch op de organisatiepagina bent, klikt dan eens op ‘RESULTATEN’ en op ‘VOOR WIE WE SCHRIJVEN’.

Meer informatie en eventueel aanmelden:
Kees van Veen, Amnesty International 637 Parkstad Limburg en coördinator van de activiteiten in het kader van Mensenrechtendag in Heerlen / Parkstad Limburg:
c.van.veen@home.nl of telefoonnummer: 0642311835.
Schrijvers gezocht voor Write for Rights!
Doe dit jaar ook mee. Schrijf tegen onrecht!

Amnesty International afdeling Parkstad Limburg en HeerlenMondiaal nodigen u van harte uit om mee te schrijven te Heerlen.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie