Jean Maes na de winterstop nieuwe trainer EHC/Heuts

Jean Maes wordt na de jaarwisseling de nieuwe trainer-coach van (nog) hoofdklasser EHC/Heuts. De oud-MVV prof en zeer ervaren oefenmeester was laatstelijk vier seizoenen trainer bij De Ster in zijn woonplaats in Stein. Voor dit seizoen stopte Maes omdat hij het voetbal niet langer kon combineren met zijn privéleven.    

Het trainerscarrousel van EHC/Heuts blijft dit seizoen maar ronddraaien. De komst van Maes is een nieuw hoofdstuk in wat stilaan een voetbalsoap is geworden. Na een 3-3 puntendeling bij de ongeslagen koploper Baronie op 6 oktober werden trainer Paul Meulenber, assistent Fred Theunissen en elftalleider Sander Berns telefonisch op non actief geplaatst door voorzitter Ben Vlieger. Oud-trainer Hans van Tussenbroek werd bereid gevonden om EHC als interim trainer-coach tijdelijk uit de brand te helpen. Tijdelijk werd echter korter dan gedacht omdat Van Tussenbroek vanwege hoge bloeddruk na twee weken alweer de handdoek moest gooien. Paul Meulenberg werd uit de non-actief stand gehaald en benoemd tot technisch manager. Oud speler Mirsad Mujanovic werd eind oktober benoemd als de nieuwe trainer. Paul Meulenberg is nu echter gestopt en  Mujanovic beschikt niet over de vereiste trainerspapieren voor de hoofdklasse. Dus moest er wederom een nieuw oplossing komen. Met Jean Maes heeft EHC/Heuts nu eindelijk een definitieve oplossing gevonden voor de tweede seizoenshelft.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie