WIJZIGING AANVANGSTIJD GO AHEAD EAGLES – RODA JC

Roda JC neemt het op woensdag 15 december in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker op tegen Eredivisionist Go Ahead Eagles. Aanvankelijk stond de aftrap van dit duel gepland om 20.00 uur, om deze wedstrijd live uit te zenden is de aanvangstijd gewijzigd naar 21.00 uur.
Tenminste veertien wedstrijden in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker worden live uitgezonden op ESPN. Op die manier kunnen, in een periode dat er geen publiek in het stadion aanwezig mag zijn, zoveel mogelijk mensen de wedstrijden van hun favoriete club zien. In eerste instantie zouden – zoals gebruikelijk in deze fase van het bekertoernooi – zes van de zestien wedstrijden live op ESPN te zien zijn. De extra live uitzendingen zijn tot stand gekomen met medewerking van gemeentes, clubs, ESPN en de KNVB. Om dit te bewerkstelligen, zijn wijzigingen in het programma noodzakelijk geweest.

Heb je geen ESPN-account, maar wil je toch op de hoogte blijven én een blik achter de schermen krijgen? Volg Roda JC dan op Facebook, Twitter en Instagram!

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie