Drie weken na de gewonnen wedstrijd in de Derde Divisie Zondag tegen Hoogland (3-1) speelde Groene Ster afgelopen zondag op sportparkPronsebroek een vriendschappelijk duel tegen MVV O21. In een leuk duel met uiteindelijk zeven doelpunten ging de winst naar de opponent uit Maastricht. Met de nieuwe coronamaatregelen om na 17.00 uur geen amateursport te bedrijven, probeert Groene Ster creatief om te gaan om fit te blijven voor een eventuele herstart van de competitie in januari 2022 .Het doelpuntrijke oefenduel tegen de MVV-talenten was daarbij een prima afsluiter van dit kalenderjaar.

Na een 0-2 achterstand met rust toonde de ploeg van Maurice Verbunt in de tweede helft karakter door de achterstand via fraaie treffers van Danny Stassar, Dylan Zwartjes en Bo Breukers om te buigen in een 3-2 voorsprong.

Ten opzichte van de eerste helft waren de rollen volledig omgedraaid en toonde Groene Ster zich in het tweede bedrijf heer en meester met de nodige kansen op meer doelpunten.

In de slotminuut sloeg MVV O21 toch nog tweemaal succesvol toe vanuit de counter: 3-4. Groene Ster start op zondag 16 januari 2022 met de tweede seizoenshelft in de Derde Divisie Zondag als er een uitwedstrijd wordt gespeeld bij Unitas in Gorinchem. Of er tegen die tijd daadwerkelijk gevoetbald wordt met de huidige coronamaatregelen valt echter nog zeer te betwijfelen.

Tekst: Groene Ster en Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno voor meer foto’s klik op deze link.