Hoofdmenu

Herman te Kampe ontvangt Koninklijke onderscheiding

Op zaterdagmiddag 11 december jongstleden, werd Herman te Kampe door de nieuwe waarnemend burgemeester van de gemeente Simpelveld verrast met een Koninklijke onderscheiding. Burgemeester Dion Schneider en de aanwezige wethouder spraken hun waardering uit, voor de vele vrijwillige werkzaamheden van Herman tijdens zijn 50-jarige lidmaatschap binnen voetbalvereniging Sportclub’25.
Het bestuur van Sportclub’25 had deze immense verrassing voor Herman eigenlijk gepland tijdens de Kerst-Inn (de jaarlijkse vrijwilligersavond van Sportclub’25), aangezien de eerder geplande jubilarissenavonden geen doorgang konden vinden. Nu ook de Kerst-Inn geen doorgang kon vinden, werd er een alternatief gezocht om deze feestelijk aangelegenheid niet zomaar voorbij te laten gaan. Tijdens een lunch met alle jubilarissen van het jaar 2020 en 2021, werd er aan de eerder ontvangen waarderingen (het erelidmaatschap en een zilveren speld van de NKS) namelijk een Koninklijke onderscheiding toegevoegd.
Herman werd op 6-jarige leeftijd lid van Sportclub’25. Vanaf 1970 tot 2006 was hij actief op het veld. Op jonge leeftijd werd hij daarnaast ook al jeugdleider, een functie die hij maar liefst 33 jaar vervulde. Ook was hij 14 jaar lang leider van diverse seniorenteams. Naast het leiderschap was Herman jarenlang grensrechter van het eerste elftal. Daarnaast vervult Herman sinds 1990 diverse bestuursfuncties waaronder toernooisecretaris, jeugdbestuurslid, wedstrijdsecretaris en secretaris. In de functie van wedstrijdsecretaris en secretaris regelt Herman nog steeds alles rondom de wedstrijden en trainingen, waarmee hij een belangrijke steunpilaar voor Sportclub’25 is.
In 2018 is hij toegetreden tot de stuurgroep van de SJO ESB’19. Naast zijn functie als wedstrijdsecretaris is hij hier momenteel ook het aanspreekpunt voor de bambini en de JO7. Naast de uitgebreide lijst met taken die Herman vervult, is hij ook zeer regelmatig terug te vinden op ons complex als er geklust moet worden of als er een bardienst gedraaid moet worden. Er kan altijd een beroep op Herman gedaan worden. Herman is dan ook goud waard voor de vereniging.
Het bestuur, leden en alle sympathisanten van Sportclub’25, willen we Herman dan ook bedanken voor zijn tomeloze inzet en van harte feliciteren met deze welverdiende onderscheiding.
Foto Ritch te kampe


« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »