LUDIQUE! brengt ode aan mentor Lex Nelissen

LUDIQUE! at Home for Christmas

24 t/m 27 december 2021

Tickets €15     www.cultuurhuisheerlen.nl



“LUDIQUE! at Home for Christmas”, de unieke online kerstvoorstelling van LUDIQUE!, zal van 24 tot en met 27 december 2021 nogmaals en exclusief tijdens de kerstdagen te zien zijn!

Live vanuit het Cultuurhuis Heerlen in prachtige couture van de hand van Aziz Bekkaoui en Monique Collignon en onder bezielde begeleiding van pianist Guus van Wolde, neemt LUDIQUE! u mee op reis door hun winter wonderland waarin zij u betoveren met bekende en onbekende melodieën, kerstklassiekers, verrassende nieuwe muziek en hartverwarmende verhalen.

Deze voorstelling dragen zij op in liefdevolle herinnering aan hun mentor en inspirator Lex Nelissen, o.a. voormalig directeur van Cultuurhuis Heerlen, waarvan wij afgelopen maand zo onverwacht afscheid moesten nemen.

Al vanaf het allereerste moment dat zij in 2013 door Lex gevraagd werden om onderdeel te zijn van Avenue Panache, ontstond er een bijzondere band tussen de drie heren. Hun voorliefde voor puur theater, hartverwarmende muziek en de verbondenheid in hun liefde voor de stad Berlijn, zorgden voor een innige relatie en als ware mentor begeleidde Lex hen binnen de Parkstad, maar ook ver daarbuiten.
Van ParkCityLive tot Het Concertgebouw Amsterdam, van CD tot LP, van Heerlen tot in Berlijn en Wenen.

Omdat het voor LUDIQUE! helaas niet mogelijk was om tijdens zijn “laatste voorstelling“ aan de bijzondere connectie met Lex uiting te geven, dragen zij nu deze voorstelling aan hem op. Een voorstelling waarin de liefde en verbondenheid centraal staan, ook wanneer we niet (meer) samen zijn, maar op afstand de liefde kunnen voelen en ervaren.

Om “LUDIQUE! At Home for Christmas’’ te kunnen zien, koopt u in plaats van een kaartje, een link via de website waarmee u de voorstelling dan kunt streamen op laptop, computer of televisie.

Foto LUDIQUE! at Home for Christmas _ Sushilla Kouwen-Cultuurhuis Heerlen

 

Geef een reactie