Hoofdmenu

AV Achilles-Top loopt voor het goede doel

 

 Op 12 december heeft atletiekvereniging Achilles-Top met aantal atleten deelgenomen aan de sponsorloop politie Limburg voor het Deltaplan Alvleesklierkanker.

Aanleiding was het lot dat een collega hardloper uit Kerkrade getroffen heeft, namelijk de diagnose alvleesklierkanker. Een vijftiental leden van Achilles-Top hebben uit collegialiteit met deze hardloop collega een team gevormd. Doel was zoveel mogelijk donoren te bewegen een bijdrage te leveren om de strijd tegen alvleesklierkanker aan te gaan. De betreffende hardloop collega had zich ten doel gesteld om 10.000 euro op te halen. Het team Achilles-Top heeft uiteindelijk, dankzij ruimhartige sponsoren, een mooi bedrag van ruim 4.000 euro bij elkaar weten te halen. Uiteindelijk heeft deze sponsor loop 18.560 euro opgebracht.

Als atletiekvereniging, die gezondheid van lichaam en geest tracht te bevorderen door verstandig te bewegen zijn wij dankbaar dat wij deze bijdrage aan dit goede doel mochten leveren. We hopen dat deze bijdrage de overwinning in de strijd tegen alvleesklierkanker een stukje dichterbij zal brengen.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 (Volgend nieuwsbericht) »