Wanneer ben ik aan de beurt voor de boosterprik?

De boostercampagne wordt versneld. Iedere Nederlander van 18 jaar en ouder krijgt de boosterprik voor eind januari 2022 aangeboden. Mensen worden per leeftijdscategorie uitgenodigd voor een boosterprik. Dit gebeurt via sociale media en via de post.

Iedereen komt in aanmerking voor de booster als zij minimaal 3 maanden geleden volledig zijn gevaccineerd of besmet zijn geweest met het coronavirus.

Momenteel kunnen mensen die geboren zijn in 1962 of eerder online een afspraak inplannen op www.coronavaccinatie-afspraak.nl.

Aanmelden. Als mensen telefonisch een afspraak willen maken, dienen zij te wachten op de uitnodigingsbrief. Iedereen wordt gevraagd zich zoveel mogelijk online aan te melden voor de boosterprik of vaccinatie. Dit om de overbelaste callcenters zoveel mogelijk beschikbaar te houden voor mensen die zich niet online kunnen aanmelden.

Op www.uitlegprikafspraak.nl wordt uitgelegd hoe u online een afspraak kunt maken. Ook krijgt u hier uitleg over wie wanneer aan de beurt is.

Alle vaccinatielocaties zijn dagelijks open van 08.00-16.30 uur

  • Vaccinatielocatie Geleen, Hofkamp 31, 6161 DC Geleen
  • XL-vaccinatielocatie Rodahal, Europaplein 1, 6461 AJ Kerkrade
  • XL-vaccinatielocatie MECC P4, Gaetano Martinolaan 73, 6229 GV Maastricht

Op de locatie aan de Palemigerboord 401 in Heerlen kan men uitsluitend nog terecht voor testen.

Eerste twee prikken

Het blijft mogelijk om zonder afspraak een eerste of tweede vaccinatie bij de priklocaties van GGD Zuid Limburg te halen.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Geef een reactie