Hoofdmenu

ICpersoneel Zuyderland krijgt verdiend hart onder de riem van PLUS Parkstad Breed

Lovenswaardige actie ook door eigenaars PLUS Parkstad Breed De actie is bedoeld om het verzorgend personeel, op de IC van het Zuyderland ziekenhuis een verdiende hart onder de riem te steken

Intro: vanaf 1 december jl. staat deze laatste maand van het jaar 2021 bij alle PLUS Parkstad Breed winkels, dus ook bij Winnubst in Heerlen, in het teken van (buurt)-mensen samenbrengen. Juist in deze Coronatijden, waaronder ook het oprukkende omikron variant, evenals de naderende kerstdagen, van groot belang om nog meer naar elkaar te kijken en behulpzaam te zijn voor een ander. Van toegevoegde waarde is bij PLUS Parkstad breed uiteraard ook het centraal staande Buurtbord. Het is volgens de supermarkt hét symbool van behulpzaamheid. Het Buurtbord brengt mensen samen die hulp vragen en hulp aanbieden en die er voor een ander willen zijn. 

Meer als bekend is ook het gegeven dat bovendien het ziekteverzuim onder verpleegkundig- en medisch personeel op de IC groter is dan in de eerdere Coronagolven. De werkdruk is inmiddels te omschrijven als zeer hoog, mede als gevolg van de toestroom van coronapatiënten. Voor de ziekenhuizen helaas een reden om de noodzakelijke COVID-zorg verder op te schalen

Juist deze bovenstaande gegevens was voor PLUS aanleiding om onlangs een bijzondere actie te starten om het hardwerkende personeel op de I.C. afdeling  van het Zuyderland ziekenhuis Sittard/Geleen, o.l.v. Tanja Schiffer, een hart onder de riem te steken middels het aanbieden van PLUS-boodschappenpakketten. Hiervoor is ook een dankjewel op zijn plaatst.

Maar Plus Parkstad breed ondersteunt ook PLUS Winnubst. gelegen aan de Van Weerden Poelmanstraat 47 in de Heerlense wijk Bekkerveld, deze lovenswaardige actie, overtuigd dat deze actie nobel en sociaal getint is. Zij zullen genoemde boodschappen pakketten, vandaag woensdag 22 december, rond de klok van 08.30 uur, overhandigen aan Marinka Dreesen  hoofd IC van het Zuyderland Medisch Centrum Heerlen. Ook deze actie van PLUS Winnubst Heerlen staat geheel in het teken om het verzorgend personeel op de IC een verdiende hart onder de riem te steken. Geweldig toch met een oprecht dankjewel naar PLUS Parkstad Breed

Ter info: overigens werkt PLUS Parkstad Plus breed op lokaal niveau al jaren samen met de voedselbank. Zij vinden dat iedereen het verdient om goed te kunnen eten. De consumenten hebben inmiddels al heel wat  pakketten gespaard voor de voedselbank. Is toch geweldig nieuws dat PLUS Winnubst nog voor komende kerst de donaties gedoneerd kunnen worden aan de voedselbank.

Foto Plus Parkstad Breed

 

 (Volgend nieuwsbericht) »