Martin Kremers volgend seizoen hoofdtrainer van RKVV WDZ

Ook in het seizoen 2022-2023 blijft Martin Kremers uit Munstergeleen de trainer van het eerste elftal van WDZ. Het wordt het vierde seizoen van trainer Kremers. We mogen gerust spreken van een veelbewogen verblijf bij WDZ. In het eerste seizoen speelde WDZ in de vierde klasse. Door corona kwam een vroegtijdig einde aan het seizoen met WDZ op een tweede plaats. Er kwam een plek vrij, WDZ schreef hiervoor onmiddellijk in en maakte promotie naar de derde klasse. Vol goede moed ging Martin Kremers met zijn mannen voortvarend aan de slag in de derde klasse, maar ook nu weer was het seizoen door corona snel ten einde.

Dit seizoen waren de verwachtingen hoog gespannen en de resultaten waren er ook naar. Maar weer gooide corona roet in het eten, wederom werd de competitie afgebroken, nu met WDZ op een mooie gedeelde derde plek in de rangschikking. Nu maar hopen dat we na de winterstop in februari weer kunnen beginnen.
Ondanks alle tegenslagen hebben de trainers Martin Kremers en
Ralph Schepers van het eerste elftal, Dean Paas van het tweede en Ingo Schaakxs van de O19 er de moed en vertrouwen gehouden en het voetbalplezier van de spelers erin weten te houden. Groot compliment voor de trainers, maar ook voor de spelers, die zich letterlijk en figuurlijk niet uit het veld lieten slaan.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie