Gaspare Randazzo nieuwe hoofdcoach RKSV Minor

Met ingang van het seizoen 2022-2023 zal de hoofdmacht van RKSV Minor onder leiding staan van Gaspare Randazzo. Met Randazzo haalt Minor een coach in huis die de regio goed kent, zeer gedreven is en oog heeft voor de cultuur van de club.


Randazzo heeft een verleden als speler bij onder andere KRC Genk, Patro Eijsden en CS Mechelen. Als trainer heeft hij ervaring opgedaan bij onder andere Lommel SK, Patro Eijsden en Oud Heverlee Leuven.

De 46-jarige Randazzo sluit goed aan bij het profiel dat door RKSV Minor is opgesteld in de zoektocht naar een nieuwe hoofdcoach. Met zijn UEFA A diploma op zak voldoet hij aan de vereiste kwalificaties om het eerste elftal van Minor te mogen vertegenwoordigen in de klasse waarin zij uitkomen. Daarnaast is hij met zijn bedrijf SBG (Soccer By Gaspare) veel bezig met de ontwikkeling van individuele voetballers. Hierin vindt hij het belangrijk dat de technische vaardigheden verbeterd worden, maar ook spelers aan het denken te zetten over bijvoorbeeld hun rol in het team en oplossingsgericht te handelen.

Tevens is Randazzo goed bekend met de regio, Derhalve sluit hij goed aan op de koerswijziging die RKSV Minor in wenst te zetten met ingang van het seizoen 2022-2023. Namelijk een selectie samen stellen welke meer regionale herkenbaarheid bezit. Deze uitdaging zal Randazzo in samenwerking met onze technische commissie aan gaan.

Foto RKSV Minor

Geef een reactie