Ger Vroomen nieuwe hoofdtrainer Sporting Heerlen seizoen 2022/2023

Ger Vroomen (59) uit Heerlen word volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Sporting Heerlen. Ger is geen onbekende in deze contreien, zijn eigen voetbalcarrière heeft zich voornamelijk bij Groene Ster voltrokken, met een kort uitstapje van een seizoen Sv Heerlen.

Als hoofdtrainer heeft hij o.a aan het roer gestaan bij vv Vaesrade, LHC, Voerendaal en Fc Hoensbroek. Hij  heeft ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging bij Sporting Heerlen en zal de komende tijd vaak langs de lijn te vinden zijn om zich te oriënteren in het beschikbare spelersarsenaal bij Sporting Heerlen.

Hij is een trainer met een duidelijke voetbalvisie en wil die graag delen met een enthousiaste en gemotiveerde groep en wil graag spelers beter maken. Daarnaast is ook het werken met jonge spelers een uitdaging voor hem.

We zijn er van overtuigd dat we met Ger Vroomen een trainer hebben gevonden die past bij de club en onze ambities en hopen op een goede en succesvolle samenwerking.

Foto Sporting Heerlen

 

Geef een reactie