Hoofdmenu

Ronald Linkens, Patrick Vroemen en SCG zetten samenwerking voort

Ronald Linkens blijft na dit nog lopende voetbalseizoen als hoofdtrainer verbonden aan SCG. Trainer en SCG hebben in een evaluatie uitgesproken veel vertrouwen te hebben in een voortzetting van de samenwerking. Datzelfde kan gemeld worden over de samenwerking met Patrick Vroemen; hij zal als assistent-trainer in Gronsveld actief blijven komend seizoen.

De aan de start van het lopende seizoen gedeelde ambities blijven daarmee onveranderd, namelijk om samen te bouwen aan een selectie met een nieuw sportief elan, met een herkenbaar 1e elftal waar onze vereniging en gemeenschap trots op kan zijn, waar prestaties en plezier hand-in-hand kunnen gaan en waar met veel energie verder wordt gebouwd aan de toekomst van SCG.

Met de verlenging van hun verblijf bij SCG geven Ronald en Patrick aan om, samen met de huidige spelersgroep en technisch kader, met aankomend talent en met club en supporters, verder te willen bouwen aan de sportieve toekomst van SCG.

Het SCG-bestuur is verheugd dit bericht te kunnen delen en is overtuigd van de kracht van deze samenwerking. We moeten nog geduld hebben samen, maar we kijken uit naar het moment dat iedereen het veld weer op mag om lekker te voetballen