Hoofdmenu

Sean Brouns volgens seizoen hoofdtrainer van SV Brunssum

Met ingang van het seizoen 2022 – 2023 Sean Brouns is de nieuwe hoofdtrainer. Sean is 31 jaar, woonachtig in Sittard maar een echte Brunssumse jongen. Hij tekent voor één seizoen aan de Peerdendries en komt over van UOW ’02 waar hij als assistent fungeerde van het eerste elftal.

Volgens Twan Hendrix -verantwoordelijke voor technische zaken- halen we met Sean Brouns een talentvolle, ambitieuze trainer binnenboord. Hij heeft ondermeer de jeugd van de Leeuw, MVV Maastricht en UOW’02 getraind alvornens hij de stap zette richting de senioren. Met SV Brunssum dient dus zijn eerste echte klus aan op eigen benen.

Sean Brouns is in bezit van UEFA C en zal naar verwachting het UEFA B diploma in mei van dit jaar afronden. Seans eerste reactie op zijn aanstelling: “Heel cliché gezien heb ik er natuurlijk heel veel zin in. Daarnaast ook wel trots en vereerd dat ik als Brunssumse jongen nu ook in Brunssum de eerste stappen als hoofdtrainer ga zetten en dat vertrouwen krijg van de vereniging.”

Het bestuur van sv Brunssum is zeer verheugd met de komst van Sean Brouns en zullen hem alle medewerking verlenen om hier een succesformule van te maken.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno