Hoofdmenu

Jroeëse Sjpasoavend bij FC Kerkrade-West AFGELAST

De op vrijdag 11 februari geplande Jroeëse Sjpasoavend bij FC Kerkrade-West in ’t Sjtaater Hoes kan helaas geen doorgang vinden. Gezien de huidige tijd en de onzekerheid welke maatregelen er zullen gelden, heeft het bestuur van de Supportersvereniging en de organisatie van deze carnavalsavond besloten dat deze traditionele avond niet kan doorgaan. Het is onmogelijk om dit goed te kunnen organiseren. Daar veel carnavalsverenigingen een streep door al hun activiteiten hebben gezet, lukt het niet een volwaardig en spontaan carnavalsseizoen te draaien. Daarom is niet alleen de grote carnavalsavond afgelast maar ook alle andere activiteiten van de Sjpasverain Kirchroa Wes.
In december heeft de activiteitencommissie in samenspraak met de jeugdcommissie de carnavalsmiddag voor de Jeugd afgelast.

Foto FC Kerkrade West