Hoofdmenu

SEMEDO EN KAAPVERDIË MAKEN NOG KANS OP VOLGENDE RONDE

De Africa Cup krijgt voor Lisandro Semedo en consorten mogelijk nog een vervolg. De eilandengroep speelde in de laatste groepswedstrijd knap gelijk tegen gastheer Ivoorkust (1-1), waardoor het op een derde plaats eindigt in Groep A. Met vier punten blijft Kaapverdië kans maken op de volgende ronde, daar de drie beste nummers drie eveneens doorgaan in het toernooi.

Semedo moest de openingswedstrijd tegen Ethiopië (1-0 winst) nog op medische gronden aan zich voorbij laten gaan. In de tweede wedstrijd, tegen Burkina Faso (1-0 verlies), mocht de aanvaller de laatste negen minuten meedoen. In de laatste wedstrijd, tegen Kameroen, begon de geboren Portugees aan de aftrap, maar bleef hij na de rust achter in de kleedkamer

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno