Veteranen van Rkvv Vaesrade speelden een “interland”

Nu we in Nederland niet mogen voetballen hebben de veteranen er afgelopen zaterdag voor gekozen om te gaan spelen in en tegen onze belgische vrienden van Opoeteren. Het werd 5-0 voor de Belgen en onze veteranen waren kansloos op een veld wat in Nederland absoluut zou worden afgekeurd, maar in Belgie wordt er gewoon op gespeeld.

We werden fantastisch opgevangen na een 40 tal minuten in de bus te hebben gezeten en het bleek achteraf een fantastische dag te worden. De Belgen waren super gastvrij en vooral de 3e helft was er eentje die de geschiedenis boeken in zal gaan, het werd een heuse carnavalsavond waar nog net geen prins werd uitgeroepen. Een dag om niet snel te vergeten (15-01-2022). De Belgen hebben ons meteen laten weten dat wanneer het weer mag ze naar Voasje zullen komen. Hier verheugen we ons enorm op.

Foto logo Rkvv Vaesrade

 

Geef een reactie