Vernieuwingsgroep presenteert sterke top 10 lijst met kandidaten.

Lijsttrekker Hugo Schaffrath: “We zijn klaar voor de verkiezingen! Alles loopt op schema. Wij hebben de afgelopen periode zeer zorgvuldig ons verkiezingsprogramma samengesteld en inmiddels op onze website gepubliceerd. Daarin zijn onze negen kernpunten vastgesteld op basis van: leefbaar, samen, duurzaam, sociaal en zorgzaam.

De uitslagen van de onlangs gehouden herindelingsverkiezingen elders in ons land, waarbij de lokale partijen het ruimschoots hebben gewonnen van de landelijke partijen, geven ons goede moed.”

Onze lijst heeft bijna 30 kandidaten. Waarvan de top 10 kandidaten inmiddels is vastgesteld. Het zijn allemaal bekende en vertrouwde gezichten met jarenlange politieke ervaring. Met deze lijst zijn wij dé partij die qua samenstelling de inwoners van Beekdaelen optimaal vertegenwoordigt en wij hebben dan ook het volste vertrouwen in de lokale gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022.

Onze top 10 kandidaten onder aanvoering van onze lijsttrekker Hugo Schaffrath uit Oirsbeek zijn:

Nr. 2 Jeannette Quadvlieg- van Dam – Bingelrade

Nr. 3 Leon Rijkx – Wijnandsrade

Nr. 4 Levin de Koster – Oirsbeek

Nr. 5 Jos Pieper – Schinveld

Nr. 6 Hugo Raes – Schinveld

Nr. 7 John Marissen – Puth

Nr. 8 Ton Kollée – Nuth

Nr. 9 Jan Hermans – (Klein) Doenrade

Nr. 10 Ber van den Heuvel – Nuth

 

Geef een reactie