Klooster Wittem biedt een workshop Bible-Journaling aan.

De Bijbel is een boek vol inspiratie. Je kunt Bijbelteksten lezen of beluisteren, maar je kunt er ook zelf mee aan de slag. Je leest een Bijbeltekst, denkt of praat door over je associaties of gevoelens bij de tekst en vervolgens geef je daar op een creatieve manier vorm aan, door middel van bijvoorbeeld schilderen of tekenen of het toevoegen van passende woorden of dichtregels. Het gaat er niet om een kunstwerk te maken, maar jouw eigen beleving van een tekst vorm te geven. Op deze manier kan iedere tekst uit de Bijbel, jouw tekst worden.

In de Maand van de Bijbel (22 januari – 22 februari) biedt Klooster Wittem een workshop Bible-Journaling aan. Deze wordt gegeven door Vanessa Mezzolla, kunstenares en docent cultuureducatie.

Datum: vrijdag 4 februari 2022

Tijd: 19:30 – 21:00 uur

Plaats: Scala, de ontmoetingsruimte van Klooster Wittem, Wittemer Allee 34.

Deelnamekosten: € 7,50 (inclusief materialen).

Aanmelden via www.kloosterwittem.nl/Agenda, of per telefoon: 043 4501741 (dagelijks van 9.00 tot 17.00 uur).

Er kunnen maximaal 10 personen deelnemen. Bij voldoende belangstelling zal er binnenkort opnieuw een workshop gepland worden. (Een workshop op een eerdere datum, 26 januari, is vanwege corona afgelast).

Foto Klooster Wittem

Geef een reactie