Hoofdmenu

Online workshop ‘Werken in Duitsland’

Het Servicepunt Grensoverschrijdende Arbeidsbemiddeling (SGA) Kerkrade organiseert samen met haar partners uit de Euregio in 2022 weer op meerdere dagen online workshops over werken in Duitsland.

 Tijdens deze webinars vertellen SGA-teamleden en personen van het Grensinformatiepunt u meer over de cultuur van onze oosterburen en krijgt u belangrijke informatie te horen over grenswerken. Onderwerpen als fiscale en sociale wetgeving in Duitsland komen aan de orde. Maar ook hoe het SGA kan ondersteunen bij het zoeken naar een gepaste baan.

De sessies zullen u helpen bij de beoordeling of grenswerken bij uw persoonlijke situatie past. En na afloop weet u waar u zich kunt melden om uw kansen en opties te bespreken. Samen met haar partners over de grens heeft het team Grensarbeid in de afgelopen vijf jaar al meer dan 800 mensen aan een baan geholpen. Goed informeren over grensarbeid en een goede begeleiding hebben dus effect en dragen bij aan meer kansen op de Euregionale arbeidsmarkt.

Interesse? Deelname aan de online workshop is gratis. U moet zich wel aanmelden. Dit kan via info@grensarbeid.eu of via Marlo Bussers op 06-11139519.