Er rijden geen treinen tussen Heerlen en Landgraaf

 Vanaf 28 januari tot en met 3 februari worden er werkzaamheden uitgevoerd aan het spoor rondom Heerlen. Daardoor rijden er op vrijdag 28 januari, maandag 31 januari en van dinsdag 1 t/m donderdag 3 februari 2022 vanaf 20:43 uur geen treinen tussen Heerlen en Aachen Hauptbahnhof 

Op zaterdag 29 en zondag 30 januari rijden de treinen tussen Heerlen en Aachen Hauptbahnhof  beide dagen helemaal niet. In datzelfde weekend rijden vanwege deze werkzaamheden ook geen treinen tussen Heerlen-Kerkrade Centrum .

Op beide trajecten zet Arriva vervangend busvervoer in. Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals een ov-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd.

Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer vind je op de website van Arriva. De hele reis, van deur tot deur, kan vooraf worden gepland, geboekt en betaald via de glimble app van Arriva (te downloaden via www.glimble.nl

Kijk voor actuele reisinformatie op www.ns.nl Of plan de reis op www.arriva.nl.
f raadpleeg 9292 voor een reisadvies op maat, via www.9292.nl . of telefonisch 0900 – 9292 (€0,90 per minuut).

 

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie