Roda JC Kerkrade heeft overeenstemming bereikt met FC Utrecht over de huur van Davy van den Berg. De creatieve middenvelder tekent een contract tot het einde van het lopende seizoen.
De 21-jarige middenvelder begon zijn carrière in de jeugd van PSV waar hij doorstroomde tot PSV O19. In de winter van 2019 maakte Van den Berg de overstap naar Jong FC Utrecht waar hij in totaal tot 40 wedstrijden kwam. Afgelopen zomer zette de middenvelder nog een handtekening onder een nieuw contract bij de Domstedelingen.

GOEDE KLIK. ‘Ik wil in een eerste elftal minuten maken. Ik kreeg direct een goede klik met de trainer (Jurgen Streppel, red.). Het draait op het moment aardig bij Roda JC en ik denk dat ik hier wel iets kan toevoegen.‘

Davy van den Berg stond maandagochtend voor het eerst op het trainingsveld met zijn nieuwe teamgenoten en sluit per direct aan bij de hoofdmacht van Roda JC.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie