Sporting Heerlen JO19-1 speelt met 0- 0 gelijk tegen RKHSV JO19-1

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

Sporting Heerlen JO19-1 kwam zaterdagmiddag niet verder dan een 0-0 gelijkspel in de thuiswedstrijd met RKHSV JO19-1 Beide ploegen kennen elkaar inmiddels door en door omdat ze elkaar in de afgelopen seizoenen vaker hebben bevochten. Al met al een mooi affiche waarbij de voetbalkenner zijn hart kan ophalen.

Gaandeweg de wedstrijd blijkt ook dat beide ploegen hun huiswerk goed gemaakt hebben, met als resultaat veel taktisch geschuif op het middenveld. Toch zijn de beste kansen voor de thuisclub waarbij 2 ballen op de lat niet onvermeld mogen blijven. Daar tegenover hadden de gasten ook een keer op de lat geschoten. Wat dat betreft is het 2-1. Desondanks gaan beide ploegen met de brilslang rusten. Meteen vanaf de rust grijpt de thuisploeg de club uit Maastricht bij de keel echter zijn het de bezoekers die als eerste leken te scoren maar de scheidsrechter is onverbiddelijk.

Buitenspel! Nog geen minuut later herhaalde het tafereel zich aan de andere kant. Gaandeweg de 2e helft blijkt eens te meer dat beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn en blijft het spelbeeld hetzelfde als de eerste helft. De wedstrijd eindigt zoals hij is begonnen. 0-0. Al met al een leuke wedstrijd in een stralend zonnetje.