VV Chevremont pakt punt tegen Venray

VV Chevremont heeft een verdienstelijk punt gepakt tegen Venray. Een knappe prestatie, zeker nadat Chevremont ruim 35 minuten met 10 man door moest spelen.De eerste twee kansen van de wedstrijd waren voor Chevremont. Een vrije trap van Brian werd door Eloy ingekopt. Even later was het een mooie lange bal van Marvin die Eloy in staat stelde om te scoren, maar zijn inzet belande op het dak van het doel.

Het was Venray dat echter de score opende, na een voorzet van de zijkanten stonden we centraal niet goed te dekken (1-0). Chevremont kwam snel terug in de wedstrijd door een penalty, nadat Rodney werd neergehaald door de keeper van Venray. Brain Jacobs wist zich wel raad met dit buitenkansje, 1-1. Het spelbeeld golfde op en neer, echter Venray nam voor de rust nog de voorsprong, 2-1. En dus moesten we de tweede helft in de achtervolging.

De tweede helft was amper bezig toen Daniël Meijer een onterechte rode kaart kreeg van de scheidsrechter. Het was echter Tim Blättler die op schitterende wijze de gelijkmaker binnenschoot, 2-2. Chevremont vocht voor wat het waard was en ondanks een paar hachelijk momenten kreeg de jeugdige Duncan Didden nog een goede mogelijkheid om Chevremont op voorsprong te schieten. Helaas kan hij zijn debuut niet met een doelpunt bekronen. Aan de andere kant was het Twan Roex die met een puike redding zijn ploeg in de wedstrijd hield.

Al met al mogen we meer dan tevreden zijn met een punt tegen Venray, zeker omdat we lange tijd met 10 spelers door moesten.

Volgende week staat de herrezittung op het programma, waar we weer aan een stukje teambuilding zullen werken.

Het bleef 2-2 en dat mag een knappe prestatie genoemd worden.