Jroeëse Kirchröadsjer Vasteloavends Zietsoeng op RTV Parkstad

Op zondagavond 27 februari 2022 wordt om 20.11 uur op RTV Parkstad de Jroeëse Kirchröadsjer Vasteloavends Zietsoeng uitgezonden. Kirchröatsjer Vasteloavends Verain, Vasteloavends Verain Kirchroa-West en KV Burgerlust 1924 werken samen met Beleef Kerkrade aan deze unieke televisie-uitzending, waarmee het carnavalsgevoel bij de mensen wordt thuisgebracht.

Programma. De 3 carnavalsverenigingen presenteren een ouderwets gezellige zietsoeng met een mix van muzikale optredens van onder andere Wiesse Sjwaam, Reënboagkloeb Haander, Los Mar Joa, Sjtèchneëlsjer en Danny Pouwels. Een spectaculaire show van Tanzcorps Colonia Rut Wiess omlijst het programma. Uiteraard ontbreekt een actuele buut van Sjpasminister Fer Kousen niet. Spik en Span sluit de televisie-uitzending af. De presentatie is in handen van de 3 presidenten John Prevo, Patrick Starmans en Walter Sterk.

De uitzending van de Jroeëse Kirchröadsjer Vasteloavends Zietsong is zondag 27 februari 2022 om 20.11 uur op RTV Parkstad te zien. Aansluitend draait deze nog de hele carnavalsweek in een dagcarrousel op de regionale televisiezender. Ook is de uitzending vanaf zondagavond 27 februari 2022 online te volgen via het YouTube kanaal van Beleef Kerkrade en op Facebook Beleef Kerkrade.

 

Geef een reactie