Barry Hay, tot een jaar geleden frontman van de meest succesvolste band die ons land rijk was, geeft
op zaterdag 23 april aanstaande een concert in de Rodahal te Kerkrade.

Ruim een jaar na de bekendmaking dat Golden Earring, na 60 jaar, stopt met optreden, kondigt de zanger aan een aantal exclusieve concerten te geven waarbij natuurlijk alle Golden Earring hits voorbij zullen komen. De band maakte in februari 2021 bekend dat ze na zestig jaar stoppen, omdat zanger/gitarist George Kooymans de spierziekte ALS heeft.

Barry Hay, die in 2007 Nederland verruilt voor Curaçao, stond eerder al samen met de band The Originals op het podium op een beachfestival in Bonaire.

Na het succesvol gezamenlijk optreden op Bonaire, heeft Barry Hay besloten naar Nederland af te reizen voor een exclusieve samenwerking met The Originals op een selectie van Nederlandse festivals en events. Het is het enige optreden dat de zanger, samen met The Originals, zal geven in Limburg.
In een live set van ruim een uur wordt het publiek direct meegenomen naar het gevoel van de jaren 70 en 80 met Golden Earring hits als ‘Radar Love’, ‘Twilight Zone’ en ‘When the lady smiles’. Het charisma van Barry Hay in combinatie met de muzikaliteit van The Originals zorgt voor een optreden dat op indrukwekkende wijze eer doet aan de hoogtijdagen van de rock muziek.

The Originals is een fantastische band. De mannen kunnen alles op verzoek spelen uit een assortiment van meer dan 5.000 nummers. Ze waren o.a. maandelijks te gast bij de Coen & Sander show op Radio538, maar waren ook te zien op grote evenementen zoals Strandfestival ZAND, 538Live XL en de Vrienden van Amstel LIVE!

Als support act speelt de Limburgse band TONCA, de feestband van het wilde zuiden. Tickets zijn verkrijgbaar op de website www.cue4events.nl

Afiche Barry Hay/CUE4 B.V.

Geef een reactie