Op 27 februari tussen 12:11 en 16:11 is er in Gebrook “Vastelaovend on tour”.

Door de coronamaatregelen kan er geen optocht doorgaan, maar wij kunnen wel zélf de optocht zijn. Inwoners of ondernemers van Hoensbroek kunnen zich opgeven als locatiepunt (deelnemer) op zondag 27 februari. Het is de bedoeling dat de deelnemers vanaf 12:11 versnaperingen of iets anders leuks uitdelen aan het publiek. Probeer zo goed als kan je locatiepunt te versieren in carnavalsstijl, maar je kan natuurlijk ook groter uitpakken met muziek etc.
Zolang het binnen de coronamaatregelen blijft.

Alle deelnemers (locatiepunten) komen op een map te staan en vanaf 12:11 kan het publiek beginnen met het ontdekken van “Vastelaovend on tour”. Je mag als publiek zelf beslissen langs welke locaties je gaat, maar je kunt onderweg ook momenten meemaken waar Vastelaovend écht on tour is. Daarnaast zullen er een aantal speciale locaties zijn waar extra versierd is of waar een speciaal iemand zijn of haar zangkunsten laat horen. Dit zul je zelf die dag moeten mee maken.
Vastelaovend on tour is om 16:11 voorbij.

Wil jij je inschrijven als deelnemer van Vastelaovend on tour? →stuur dan je adres door naar gebrooksjtraolt@gmail.com Wil jij het publiek zijn van Vastelaovend on tour, dus langs de locatiepunten
lopen? → Geen inschrijving nodig. Bekijk de facebookpagina voor meer informatie
https://www.facebook.com/GebrookSjtraolt

 

Geef een reactie