Hoofdmenu

Mindful Jogging cursus vanaf 20 maart in Heerlen

Een inspirerende en vernieuwende manier van samen rustig joggen en wandelen Zoek jij meer rust en ontspanning én wil je lekker bewegen zonder druk? Doe dan mee met de Mindful Jogging Cursus!

LEKKER BEWEGEN VOOR ELK NIVEAU.  En hoe gezond is het om buiten te zijn. Uiteraard houden we 1,5 meter afstand van elkaar. In de tijd van het thuiswerken en door alle Coronaperikelen en – maatregelen is het nóg belangrijker om goed voor jezelf te zorgen. Zowel mentaal als fysiek gaan we aan de slag.
Ga dus met ons mee naar buiten, de frisse boslucht opsnuiven! Schrijf je snel in voor deze nieuwe cursus, want we kunnen max. 7 deelnemers blij maken voor op de zondagochtend.

In de maand maart naar buiten. 5 weken op zondagochtend leer je in het hier en nu te zijn, piekergedachten uit te schakelen en te genieten van de omgeving, samen buiten zijn en van lekker rustig bewegen.
Of je nu een geoefend jogger/hardloper bent of een beginner, deze Mindful Jogging & Walk Cursus van Habits & Health is geschikt voor jou.

 

Wanneer: steeds op zondagochtend 09.30-11.15 uur. Data: 20maart, 27maart, 3april, 10april, 17april.
Locatie: Verzamelen bij Van der Valk Landgoed Terworm te Heerlen.
Prijs: €95 voor de gehele cursus
Meer info en aanmelden: mail naar anke@habitsandhealth.nl

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno