Hoofdmenu

Haal je carnavalsplaten uit ’t stof! Cafe ‘t Duuvelke houdt eerste Heelesje vasteloavesplaten ‘instuif’

Heb je ergens nog echte oude Heerlense carnavalsplaten (of singels) liggen en laat je deze graag weer eens aan iedereen horen? Dit is je kans! Aanstaande donderdag houdt cafe ‘t Duuvelke een heuse carnavalsinstuif en iedereen mag zijn of haar favoriete oude Heerlense carnavalsplaten op de draaitafel (laten) leggen.

 

Nog oude platen van Wiel Knipa in het familiearchief of met de hits van de Klumpkes Blumkes en van wie weet wie nog meer? Stof je oude carnavalsplaten af en kom naar de eerste echte 111% Heerlense carnavalsplateninstuif in café ‘t Duuvelke.

Opgelet! Enkel en alleen platen met Heelesje roots komen op de draaitafel Ondanks dat de kleurrijke doch zeer serieuze organisatie pas net gestart is staan nu al deelnemers te trappelen.

Er komt sowieso een echte Heelesje langspeelplaat, met grote Winkbulle-ezel op de hoes, met daarop menig oud en origineel nummer van Wiel Knipa en entourage op de draaitafel. Nummers die iedere Heerlenaar kan meezingen te horen in diens (stok)oude originele versie.

Hupie, uitbater van café ’t Duuvelke: ’Aan de bar ontstond onlangs dit idee. De eersten die erover hoorden reageerden direct enthousiast. Ik heb een oude platenspeler klaar staan in directe verbinding met onze geluidsinstallatie. Als café waar ooit ook het Heksentreffen ontstond zetten we nu oud Heerlen van de plaat op de kaart. Komt allen en breng je oude Heerlense carnavalsplaten mee.’

De eerste Heelesje carnavalsplateninstuif start aanstaande donderdag om 20.11u. en duurt tot in de vroege (of late) uurtjes. Entree vrij!

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 

 « (Vorig nieuwsbericht)