Hoofdmenu

AFSLUITING MARKT 11-17 MAART 2022

Vanaf vrijdagmiddag 11 maart tot en met donderdagochtend 17 maart kunt u niet parkeren op de Markt in Simpelveld. De parkeergelegenheid achter het gemeentehuis is wel bereikbaar.
In verband met een veilig verloop van de verkiezingen wordt op de Markt een tijdelijke unit geplaatst, ingericht als stemlokaal. Hierdoor is het niet mogelijk om op de Markt te parkeren. De doorgaande weg evenwijdig aan de Markt blijft gewoon open en het parkeerterrein achter het gemeentehuis is bereikbaar. Ook op het Kloosterplein kunt u parkeren. Om verkeersdrukte te voorkomen vragen wij u vriendelijk om te voet of op de fiets naar het stemlokaal te komen.
Ondernemers in gemeente Simpelveld zijn persoonlijk geïnformeerd.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno(Volgend nieuwsbericht) »