Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 18e keer NLdoet. Ook de Dobbeltuin doet mee. Wij gaan de Dobbeltuin opknappen en zoeken nog vrijwilligers om mee te helpen!

“NLdoet is een mooie manier om nieuwe enthousiaste vrijwilligers te vinden, en om bergen werk te verzetten. We zijn daar ontzettend blij mee, want we komen daar normaal niet aan toe. Bovendien leren we allerlei leuke nieuwe mensen kennen, iedereen is welkom. Mensen die bij ons in actie willen komen kunnen zich aanmelden op dobbeltuin(at)hotmail.com.”

Ertoe doen
Maatschappelijke organisaties kunnen met deelname aan NLdoet ertoe doen en mensen laten voelen dat ze ertoe doen. NLdoet is voor veel mensen een eerste kennismaking met vrijwilligerswerk. Het Oranje Fonds wil de deelnemers laten ervaren dat vrijwilligerswerk niet alleen heel fijn is voor degene die geholpen wordt, maar dat het ook heel leuk is voor de vrijwilliger zelf. Mensen beleven er plezier aan belangeloos iets voor een ander te doen, en doordat er enorme keuze aan activiteiten is, kan iedereen iets passends vinden.

Opknappen Dobbeltuin
Om de paden in de tuin mooi te maken willen we 8 m3 houtsnippers over de paden uitstrooien in de tuin. We laten een lading houtsnippers komen die met behulp van kruiwagens op de paden gedeponeerd worden.

Wij beginnen om 10.00u en werken door tot 16.00u op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart. Er zal voor catering gezorgd worden.

Eigen foto Dobbeltuin

Geef een reactie