Driepunter voor Groene Ster op Carnavalszondag

Tekst: Paul Kroes/Groene Ster en Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

De hoofdmacht van Groene Ster kwam afgelopen Carnavalszondag in actie in competitieverband. Nood breekt wet in de Derde Divisie Zondag, want na het groene licht van de KNVB om de competitie uit te spelen werd ook een programma met Carnaval ingepland.

Tegenstander Hercules uit Utrecht werd warmpjes ontvangen op het zonnige sportpark Pronsebroek en na een kwartiertje scoorde Chefrino Eind met een fraaie kopbal de openingstreffer: 1-0. In een wedstrijd met een hoog tempo en attractief voetbal wist Hercules snel de gelijkmaker te scoren via topscorer Tyrone Fonville, echter in de tweede helft bleef Groene Ster op jacht naar een hernieuwde voorsprong. Die kwam er uiteindelijk nadat de latere Man of the Match Amin Elalji met een geplaatst schot in de bovenhoek de bevrijdende en winnende 2-1 scoorde.

De equipe van Maurice Verbunt rukt op naar een knappe vierde plek in de Derde Divisie Zondag; een flinke opsteker als de ‘Engelse’ maand maart eraan komt met vier duels op zondagmiddag en twee avondwedstrijden op woensdag.

Geef een reactie