Hoofdmenu

Alliantiebijeenkomst Erfgoed in Parkstad

Romeinen, religieuzen, ridders en mijnwerkers trokken hun sporen door Parkstad. Nu is het jouw beurt. Wil jij als ondernemer, ontwikkelaar, pionier of nieuwe bewoner onderdeel uitmaken van het nieuwe verhaal van Parkstad? Laten we ons verwonderen over de kansen van erfgoed in Parkstad!

Op donderdag 24 maart organiseert Stadsregio Parkstad Limburg (in samenwerking met IBA en Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed) een Alliantiebijeenkomst over Erfgoed in Parkstad. Tijdens deze bijeenkomst brengen we vraag en aanbod samen. We staan stil bij vragen als; ‘wat kenmerkt het erfgoed in parkstad? Welk erfgoed komt de komende jaren vrij? Wat voor kansen ontstaan daar? En wat zijn de uitdagingen die we moeten overwinnen?

Datum: donderdag 24 maart
Tijd: 13.00 tot 17.00 
Locatie: Rolduc
Voor wie: partijen die interesse hebben in het herontwikkelen van erfgoed, zoals eigenaren van erfgoed, woningcorporaties, ondernemers, makelaars en medewerkers gemeenten.

Foto Alliantiebijeenkomst Erfgoed in Parkstad