Hoofdmenu

Ajax komt weer naar SC Jekerdal!

Goed nieuws, want in de zomervakantie van dit jaar keert Ajax terug met een Ajax Camp bij SC Jekerdal. Van maandag 25 t/m vrijdag 29 juli kunnen jongens en meiden tussen de 6 en 16 jaar oud een week lang trainen als een Ajax-speler.

Aanvallen als Dusan Tadic, dribbelen als Steven Berghuis en verdedigen als Jurriën Timber. Tijdens het Ajax Camp verbeter jij je voetbalvaardigheden onder leiding van de Ajax Camps & Clinics coaches en maak jij een week lang veel plezier.

Ben jij tussen de 6 en 16 jaar oud en wil jij in de zomervakantie trainen als jouw favoriete Ajax-speler? Klik dan op onderstaande link voor meer informatie over het Ajax Camp en meld je snel aan!

https://www.ajaxcampsenclinics.nl/camps/ajax-camp-bij-sc-jekerdal-25-07-2022-tm-29-07-2022

Archieffoto®ParkstadActueel/Lucho Carreno