Ondanks het gelijkspel afgelopen weekend had Abdissenbosch nog steeds goede vooruitzichten op de 1e periode titel.   Hiervoor moest echter donderdag minimaal een puntje gepakt worden bij Daalhof.

Voor Daalhof was winst noodzakelijk om aansluiting met de top te houden. De wedstrijd ging dan ook fel van start met 2 teams die beiden gingen voor de winst.

Al vrij vroeg in de wedstrijd opende Jarno Michorius de score. Lang kon men niet hiervan genieten, aangezien Daalhof snel de 1-1 scoorde.  Daarna nam de thuisclub het heft in handen en liep men voor rust uit naar een comfortabele 3-1. Na rust trachtte Abdissenbosch weer in de wedstrijd te komen ,doch al snel gooide Daalhof de wedstrijd op slot door 4-1 te scoren. De later 4-2door Noah van Horssen mocht niet meer baten.

Zondag wachtte de pittige uitwedstrijd  naar Vijlen. Na de dompers van afgelopen week diende men zich te herpakken. De 1e helft kwam hier echter weinig van terecht. Vijlen maakt dankbaar gebruik van de ruimte op het middenveld en de afvallende bal. Abdissenbosch was telkens een stap te laat. Dit resulteerde dan ook in een terechte 1-0 voorsprong voor de thuisclub.

In de 2e helft een heel ander wedstrijdbeeld; een aantal aanpassingen in de opstelling toonde direct resultaat. Een agressief Abdissenbosch zette meer druk, waardoor Vijlen terug moest. Echter mocht Abdissenbosch van geluk spreken dat de stand 1-0 bleef, mede door enige katachtige reddingen van keeper Bram.

20 minuten voor wedstrijdeinde kwam Abdissenbosch langszij. Een prachtige vrije trap van Kay Hintjes werd door Noah van Horssen knap ingekopt. Ondanks de aanvallende intenties lukte het niet om nogmaals te scoren, eindstand 1-1.

Ondanks de tegenvallende resultaten van de afgelopen week behoudt men toch aansluiting met de koploper. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen RKSVB.