Hoofdmenu

Chevremont wint ruim van Heeze, 4-0

VV Chevremont heeft zondagmiddag goede zaken gedaan in de top van de ranglijst, door de nummer 4 Heeze met 4-0 te verslaan. Chevremont scoorde al na 3 minuten door een doelpunt van Luc Roex, uit een hoekschop van Brian Jacobs kon Luc geheel vrijstaand de bal binnen koppen (1-0).

In de 5e minuut is het gelijk weer raak en wederom is Luc de gelukkige. Ditmaal met een volley schiet hij de bal binnen bij de 2e paal, uit een voorzet van Daniël Meijer. Chevremont is gesterkt door deze snelle doelpunten en gaat vrolijk verder.

Het was Boyd Joosten die een aantal keer langs iedereen heen snelde, eerst was Tim Blättler die een teenlengte te kort kwam om de bal binnen te schuiven. Even later was het Daniël die door Boyd vrij voor de keeper werd gezet, maar zijn  inzet werd gekeerd door de doelman. Bij de 3e rush van Boyd stuitte hij zelf op doelman.

Kansen stapelde zich op en er ontstond een ware scrimmage voor het doel van Heeze. Daniël kon uit een goede voorzet van Tim vrij binnen koppen, maar de keeper redde. Rodney Klinkenberg kon de rebound inschieten, opnieuw wist de keeper de bal tegen te houden, waarna Rodney zijn tweede poging op de lat zag eindigen. En als jezelf de kansen blijft missen, dan ligt het op de loer dat de tegenstander terug kan komen in de wedstrijd.

Gelukkig was het captain Roy Bejas die vlak voor rust de verdiende 3-0 binnen kopte, opnieuw uit een hoekschop van Brian. Met deze comfortabele voorsprong gingen we de rust in.

De tweede helft was helaas van een ander niveau. Het hoge tempo van de 1e helft werd niet meer gehaald en het veldspel werd steeds slordiger. Zonder dat we echt in de problemen raakte, was het Bastin Spel die een inzet van de doellijn wist te halen. We kregen zelf ook nog wel een aantal kansen om verder uit te lopen, maar de finesse ontbak in de eindfase.

Twan Roex stopte vervolgens op fraaie wijze nog een strafschop vlak voor tijd en hield hiermee voor 2e keer op rij zijn doel schoon. In de 90e minuut was Brian die met een strakke schuiver voor het slotakkoord zorgde (4-0).

A.s. woensdag staat de uitwedstrijd tegen Wilhelmina’08 op het programma, om 20 u wordt er afgetrapt in Weert voor de laatste wedstrijd van de eerste helft van de competitie. A.s. zondag spelen de mannen de uitwedstrijd tegen ZSV. 

Door VV Chevremont en Foto’s Rik Engelenburg