Rkhbs VR1 wint thuis van VV Baarlo VR1

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

Vrouwen 1 Rkhbs heeft het lastig maar wint wel.

Onder het genot van een heerlijk zonnetje stond de traditioneel lastige wedstrijd tegen Baarlo op het programma. De coach van de bezoekers was duidelijk in zijn speelwijze voor aanvang, met de kont voor de goal hangen en hopen op een uitbraak richting hun snelle voorwaartsen.

Dat medegedeeld te hebben gaf ook het spelbeeld weer, Rkhbs mocht de bal hebben maar deze ging zeker in het eerste kwartier te langzaam van voet tot voet. Hierna ging het tempo omhoog en hiermee kwamen er ook enkele kansen die allemaal gekeerd werden door de goede keepster van Baarlo.

Na 23 minuten was het dan eindelijk raak, een goede aanval door het centrum werd door Kim F. teruggelegd op de mee ingelopen Lena die er via de binnenkant van de paal 1-0 van maakte. Er volgden nog enkele kansen maar dat was ook direct de ruststand.

Na rust eenzelfde spelbeeld maar na 10 minuten vanuit het niets de 1-1, een vrije trap van 30 meter die door de speelster van Baarlo op prachtige wijze in de bovenhoek werd geschoten. Dit hield in dat er opnieuw begonnen kon worden met het zoeken naar een gaatje in de hechte defensie, iets wat een kwartier voor tijd lukte via Alessa die weer eens mee opgekomen was en middels een bekeken schot de lange hoek vond.

Hierna ging Baarlo doorschuiven wat voor volledige chaos bij de thuisclub zorgde, men vergat te voetballen en de rust te bewaren waardoor Baarlo zelfs 2 opgelegde mogelijkheden kreeg. Rkhbs kreeg zelf ook 2 kansen maar na het laatste fluitsignaal van de volgens beide trainers goed leidende scheidsrechter was er vooral opluchting bij de thuisclub. Het was een onnodig moeilijke wedstrijd tegen een goed georganiseerde tegenstander.

Woensdagavond om 20.00 uur staat er een heuse topper op het programma, de Eindhovense studentenploeg Pusphaira komt op bezoek op sportpark Imstenrade.

Geef een reactie