Open Huis Vie druk bezocht

Ruim 1.500 belangstellenden uit Kerkrade en omgeving kwamen afgelopen zaterdag tussen 10 en 14 uur een kijkje nemen in Vie. Het was voor de eerste keer sinds het begin van de bouw dat Vie zijn deuren opende voor het publiek. De bezoekers konden via het horecagedeelte naar de tribune van het zwembad en de tribune van de sporthal waar vertegenwoordigers van Vie aanwezig waren om het publiek te begeleiden en vragen te beantwoorden.

Raph Stijns, projectdirecteur Vie: “De belangstelling was overweldigend. We mogen echt spreken van een groot succes. De mensen waren enthousiast. Ze waren onder de indruk van het gebouw. ‘Een aanwinst voor de stad’, die zin heb ik vaak gehoord.”

Vie – Leven in beweging is een project van de gemeente Kerkrade, Provincie Limburg, Stadsregio Parkstad Limburg en IBA Parkstad. De gebouwen van Vie zijn naar verwachting in het tweede kwartaal van 2022 klaar. Sporthal en zwembad zullen dan door verenigingen en publiek in gebruik worden genomen.

Foto Vie Kerkrade-openhuis

Geef een reactie