De inhaalwedstrijd van de vrouwen van Schaesberg tegen Bergeijk heeft een ruime zege opgeleverd. Een wedstrijd die door de week wordt gespeeld levert heel vaak geen beste wedstijd op.

En ook nu  was het geen al te beste pot. Bergeijk kon niet heel veel beter. En Schaesberg had snel de gehoopte voorsprong te pakken en kon de wedstijd dus verder uitspelen.

Een ruststand van 5-0 was comfortabel. Hierbij zaten enkele prachtige aanvallen. Waarbij doelpunten vanuit de achterhoede werden opgebouwd en via diverse speelsters uiteindelijk voorin doeltreffend werden afgerond.

Maar die prachtige aanvallen werden ook afgewisseld met slordigheden.

Na rust scoorde Schaesberg binnen 10 minuten nog drie keer waardoor de teller op acht doelpunten stond. Schaesberg vond het wel genoeg en de slordigheden stapelde zich op. Bergeijk moet gezegd bleef proberen en dat resulteerde ook in een eretreffer.  Onnodig.

Nog keer liet de thuisploeg het net bollen.  Waardoor de eindstand op 9-1 kwam. Een mooi resultaat. Stephanie Fox, Kim Peters, Melanie  Leunissen, Wendy de Vries, Maran van Erp, waren namens Schaesberg de doelpunten makers. Bergeijk hielp ook nog mee door de bal in het eigen doel te schieten.