35 lokale bedrijven genomineerd voor dé ondernemersprijzen van parkstad

Op de foto Keulen Vleeswaren won in 2017 de Parkstad Limburg Economy Award

Vanaf 5 januari tot 25 februari mocht iedereen een bedrijf uit Parkstad nomineren voor de felbegeerde Economy- of Talent Award. Er zijn maar liefst 24 bedrijven genomineerd voor de Economy Award en 11 voor de Talent Award.

Vanaf het moment dat er gestemd kon worden werd dit direct door de ondernemers aan de grote klok gehangen. Tijdens deze spannende stemronde zijn de ondernemers op allerlei manieren aan de slag gegaan om mensen uit te nodigen op hun bedrijf te stemmen. En dat heeft effect gehad: na 10 dagen zijn er al 4.100 stemmen geteld.

Francesco van Ooyen – Bestuurslid Stichting Parkstad Limburg Economy Award:
In onze stoutste dromen hadden we niet durven denken dat we zoveel mensen gingen bereiken.

Wie nog niet heeft gestemd kan dit nog steeds doen via www.economyaward.nl. De stemronde duurt tot 1 april. De bedrijven die in de top 10 eindigen gaan aan de slag met hun pitch. In deze pitch presenteert de ondernemer zijn/haar bedrijf aan de onafhankelijke jury en benoemt op welke wijze het bedrijf een bijdrage levert aan de economische bedrijvigheid en maatschappelijke uitdagingen van de regio Parkstad.

De onafhankelijke jury, bestaande uit Huub Delahaye, Leon Beerendonk, Kelly Regterschot, René Vanhommerig, Dion Schneider en Drs. Mark Vondenhoff, beoordeelt deze pitches aan de hand van een aantal transparante criteria. Op basis hiervan wordt de top 3 samengesteld en bekend gemaakt. Deze bedrijven mogen zich klaarmaken voor een bedrijfsbezoek en maken nog steeds kans op dé ondernemersprijs van Parkstad.

In november wordt de winnaar van de Economy Award en Talent Award bekend gemaakt tijdens een spetterende feestavond.

De Stichting Parkstad Limburg Economy Award wil een bijdrage leveren aan het versterken van de economische bedrijvigheid en het vergroten van de aantrekkelijkheid van de regio. Dat doet de stichting door ondernemerschap in de regio Parkstad te belonen. Sinds dit jaar heeft Stichting Parkstad Limburg Economy Award een nieuw jasje: vernieuwend en transparant.

Genomineerd voor de Economy Award zijn:
Handelsonderneming AMG B.V. (One Two Touch), Zuyver in Dienstverlening, Palte Ingenieursbureau BV, Park het Plateau, Auberge de Rousch, Loven Beheer Groep, Fysio Stofberg, Wealer Heerlen, Wokgroep Parkstad Plaza, Lagarde & You Loopbaanontwikkeling B.V., De Eetkamer, TCK Sports Group, Gasse Slaapcomfort B.V., Taxi Van Meurs, Bremen Bouwadviseurs B.V., HEEMwonen, Van Melick Groep, RVS Land, Polypack, Teranda BV, Phenospex, ETECH Training BV, Simac Masic BV en Aannemersbedrijf Van der Zee.

Genomineerd voor de Talent Award zijn:
Solid Vastgoedmanagement, Femly, Hattrick Uitzendbureau, Brasserie Bie de Veldwachter, The Game Box Group BV, SkyClear Consultants, BronzGreen, Pombella, De Reusch, Brasserie Nieuw Ehrenstein en Q-Roof BV.

Frans Voncken, voorzitter stichting Parkstad Limburg Economy Award:
Alleen al genomineerd worden voor de Economy Award of Talent Award is een groot compliment.

Foto Stichting Parkstad Limburg Economy Award

 

 

Geef een reactie