Presentatie fotoboek ‘de Geul – een grensoverschrijdende schoonheid’

Op donderdagavond 31 maart presenteren Guus en Marina Reinartz in Klooster Wittem hun nieuwste fotoboek: de Geul – een grensoverschrijdende schoonheid. In het boek nemen ze u mee, wandelend langs de Geul vanaf de bron op de grens van Duitsland en België, tot aan de monding in de Maas bij het gehucht Voulwammes. Guus en Marina volgden ook de zijrivieren van de Geul, zoals de Eyserbeek en natuurlijk de Gulp. Ze legden niet alleen indrukwekkende natuurlandschappen vast, maar ook verrassende dorpsgezichten en de rijke flora en fauna langs en in de rivier.

Guus en Marina Reinartz zijn twee bevlogen fotografen. Ze voelen zich impressionisten, die met grote zintuigelijke ontvankelijkheid de sfeer van een moment proberen te vast te leggen. Natuur én mens of cultuur zijn hun inspiratiebronnen. Ze maakten al verschillende prachtige fotoboeken. Met ‘de Geul’ hebben ze hun voorgaande werk zo mogelijk overtroffen.

Iedereen die houdt van het Limburgse landschap – of die de schoonheid ervan misschien wat beter wil leren kennen – is hartelijk welkom op 31 maart in Klooster Wittem. Natuurlijk is op deze avond het boek ook te koop. Het kost € 29,95.

Tijd: 19.30 – 21.00 uur.

Plaats: Scala – de ontmoetingsruimte van Klooster Wittem

Wittemer Allee 34

6268 AB Wittem

Graag vooraf aanmelden, via www.kloosterwittem.nl/Agenda of telefonisch: 043 450 1741 (dagelijks van 9.00 tot 17.00 uur).

Foto Guus en Marina Reinartz

Geef een reactie