Hoofdmenu

Silvercup! HC Nova Dames 1 – HV Weert dames 1

Foto’s®ParkstadActueel/Lucho Carreno voor meer foto’s klik op deze link.

 

Vrijdag avond 18 maart was het zover, de welbekende Silvercup, de bekerwedstrijden onder het hockey. Inmiddels zijn we beland in ronde 6 en werd er in Heerlen op de Stadionbaan gehockeyd voor een plek in de volgende ronde, wat de laatste ronde voor de achtste finales gaat zijn.

 

Dit keer mochten we aantreden tegen Weert, eersteklasser. De volgende ronde, welke op vrijdag 1 avond tegen een nog onbekend team, werd bereikt door een mooie 3-1 overwinning met mooi en snel hockey. 

Hoe leuk de Silvercup wedstrijden ook mogen zijn, het draait voor ons momenteel allemaal om de reguliere competitie. We zijn een team dat een aantal jaar terug gepromoveerd is naar de Tweede Klasse en al een aantal keer op het randje van promotie naar de Eerste Klasse heeft gestaan. Helaas hebben we het die aantal keer voornamelijk aan onszelf te danken  gehad dat we vandaag nog uitkomen in de Tweede Klasse. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit seizoen zijn we gestart met een nieuwe trainer, Grant Thompson, afkomstig uit Schotland maar al een aantal jaar werkzaam als trainer in Nederland. 

Ook dit jaar wordt er door ons gestreden voor promotie, om volgend jaar dan eindelijk in die Eerste Klasse uit te mogen komen. Momenteel hebben wij, na 11 gespeelde wedstrijden, de koppositie in handen en staan we drie punten los van de nummer twee, Oirschot Dames 1. 

 

Op dit moment is elke wedstrijd onze kampioenswedstrijd en moet er elke week met de winst van het veld afgelopen worden, ongeacht of dit is gelukt met of zonder mooi hockey!

 

Door Kaja Snoeren HC Nova dames 1.

 (Volgend nieuwsbericht) »