Hoofdmenu

De Marathon Via Belgica.

Een marathon waarin het Romeinse verleden in Limburg als uitgangspunt is genomen. Het parcours loopt langs (èn deels over) de oude Via Belgica. Deze vierhonderd kilometer lange heirbaan ligt tussen de Duitse stad Keulen en Boulogne-sur-Mer aan de Noord-Franse kust.

De start is in Rimburg (Landgraaf) net over de duitse grens en de finish bevindt zich aan het einde van de bekende Sint Servaasbrug in Maastricht.

De Marathon Via Belgica kent één afstand: 42,195 kilometer. Die kun je alleen lopen of in een estafetteteam van twee of vier lopers. Kortom voor elke loper een mooie uitdaging.

Lopers Company Heerlen èn Lopers Company Maastricht zijn beide partner van deze mooie wedstrijd.

Wij doen jou als loper een heel sportief aanbod! Met de speciale kortingscode LCMH15 krijg je maar liefst 15 % korting op je inschrijfgeld. Kom je daarna in onze winkels (in Heerlen en/of Maastricht), krijg je op vertoon van je inschrijving met deze kortingscode ook nog eens 15% korting op een paar hardloopschoenen naar keuze. Hoe leuk is dat wel niet!

Foto Lopers Company Heerlen