Hoofdmenu

Rkhbs vr1 wint in Nederweert-eind.

 

Na een zware doordeweekse wedstrijd waarin er in een waar voetbalgevecht gelijk werd gespeeld tegen het Eindhovense Pusphaira stond er op zondag de lastige uitwedstrijd tegen Eindse boys/merefeldia op het programma. Zwaar omdat de dames voor het eerst in lange tijd weer eens op gras aan mochten treden. De eerste helft was dan ook het aanschouwen niet waard en het enige noemenswaardige was het doelpunt van Daniesha middels een schot van buiten de 16 meter op slag van rust. In de rust was iedereen het erover eens dat het anders en beter moest en toen ook nog eens de uitslagen van de reeds gespeelde wedstrijden in onze klasse bekend waren kwam het besef dat men bij winst (gedeeld) aan kop zou gaan.

De tweede helft werd dan ook uit een ander vaatje getapt met een betere veldbezetting waarbij de bal wel van goede voet naar goede voet ging. De thuisploeg vond een kleine nederlaag echter dragelijk waarbij zij de handbal verdediging tot het laatste fluitsignaal bleven handhaven. Dit hield in dat het werk van keepster Laura beperkt bleef bij een slechts een handvol terugspeelballen en dat gelegenheids grensrechter William vooral voetbal kon kijken vanaf de middellijn.

Komende zondag komt Keer om 12.30 uur op bezoek op sportpark Imstenrade, een tegenstander van formaat die goed in vorm is de afgelopen wedstrijden. Beide ploegen kennen elkaar door en door en op voorhand lijkt het dan ook een bijna traditioneel spannende wedstrijd te gaan worden.

Door Ramon Pulcini en ArchiefFoto®ParkstadActueel/Lucho Carreno« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »