MVV Maastricht viert 120-jarig bestaansfeest

MVV viert dit jaar het 120-jarig bestaansfeest. Dat laten wij natuurlijk niet zo maar passeren. Samen met Veer Zien MVV is er een familiedag georganiseerd. Deze vindt plaats op onze ‘geboortedag’ 2 april in het stadspark bij de kanonnen. De hele dag is het mogelijk om het nieuwe MVV bier te proeven en te bestellen, MVV spelers te ontmoeten, een kijkje in de MVV Spelersbus te nemen, kennis te maken met de historie van MVV en te genieten van een hapje en een drankje.

Inmiddels is Veer Zien MVV ook al druk in de weer met andere activiteiten rondom het 120-jarig bestaansfeest. Zo is men via de socials op zoek naar het Elftal van de Eeuw. Verder werd er een speciaal biertje gebouwen:

De Bloonten Ingel. Dit bier zal verkrijgbaar zijn bij diverse Maastrichtse horecazaken en via de Stadsbrouwerij Maastricht. Daarnaast brengt Veer zien MVV het bier ook voor particulieren op de markt. Bloonten Ingel is te koop voor 12,50 euro voor een 4-pack. Ook is er een speciaal jubileumglas beschikbaar (beperkte oplage 250 stuks) dat 7,50 euro kost. Een 4-pack plus glas krijgt de prijs van 17,50.

Intekenen kan HIER

Hoofdmoot van alle festiviteiten is echter het grote familiefeest in het Maastrichtse stadspark (bij de kanonnen) op 2 april.

Wat staat er op het programma?

Vanaf 13.00 tot 17.00 uur staan sport, spel en gezondheid centraal. Dan zullen er spellen zoals dartvoetbal, boardingvoetbal en een pannakooi opgesteld staan. Daarnaast is het mogelijk om door Hogeschool Zuyd een aantal metingen te laten verrichten op het gebied van sport en gezondheid.

Vanaf 17.00 tot 20.00 uur zal er een artiestenparade zijn met o.a. Erwin, Duo XL, Jerome. DJ Michel zal de gehele dag van een muzikale omlijsting verzorgen.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie