TOELICHTING OP KAARTVERKOOP VOOR DUEL TEGEN HERACLES ALMELO

Fortuna Sittard neemt het na de interlandbreak op tegen Heracles Almelo. De wedstrijd tegen de Almeloërs staat op het programma voor zondag 3 april om 14:30 uur. Het is opnieuw een belangrijk duel voor de ploeg van hoofdtrainer Sjors Ultee, dat in Heracles een directe concurrent treft. Het verschil bedraagt op dit moment vijf punten in het voordeel van de bezoekers.

De club zet alles op alles om de tribunes tegen Heracles Almelo vol te krijgen, omdat iedere steun in deze fase van het seizoen welkom is. Zo zijn er verschillende initiatieven om voorafgaand aan de wedstrijd de sfeer er goed in te brengen. Wil je daarover meer weten? Klik dan hier om te zien wat er voor jong en oud georganiseerd is. Ook zijn er diverse acties georganiseerd met verenigingen, scholen en andere relaties. Hieronder staan de acties allemaal toegelicht, zodat je ook direct kan zien of jij hiervan kan profiteren.

AMATEURCLUBS & SPORTVERENIGINGEN

Fortuna Sittard maakte onlangs bekend dat de samenwerking met amateurverenigingen in Limburg te intensiveren. De eerste ronde leverde tegen Willem II een goed gevulde Oost-tribune op, waarbij ruim 950 leden gebruik maakten van de actie. Deze voetbalverenigingen zijn ook tegen Heracles Almelo van harte welkom voor een gereduceerd tarief. Benieuwd of jouw amateurclub ook is benaderd, klik dan hier voor het overzicht met clubs.

Daarnaast wordt ook een flink aantal sportverenigingen in de provincie uitgenodigd. Met het oog op de Internationale Dag van de Sport, welke plaatsvindt op 6 april, wil de club ook alle sportverenigingen uitnodigen tegen een gereduceerd tarief. Op deze manier bieden we deze verenigingen de mogelijkheid om laagdrempelig een sport-gerelateerd teamuitje te organiseren. Mocht je niks van jouw vereniging hebben gehoord? Neem dan contact op met jouw vereniging of stuur een mail naar communicatie@fortunasittard.nl.

G-VRIENDEN

Wie in ieder geval aanwezig zijn tegen Heracles Almelo, zijn de G-vrienden van Fortuna Sittard. In samenwerking met Fortuna Verbindt wordt elk seizoen een wedstrijd georganiseerd voor al deze vrienden. Door de coronamaatregelen kon deze bijzondere dag eerder dit seizoen, tegen FC Groningen, niet doorgaan. Door de komst van onze G-vrienden, zijn er voor de Zuid-tribune nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wil je de wedstrijd tegen Heracles Almelo bekijken, bestel dan nog snel jouw kaarten!

BASISSCHOLEN

Ook de jongste fans worden niet vergeten voor deze belangrijke wedstrijd in de strijd om lijfsbehoud. Zo zijn alle basisscholen in Limburg uitgenodigd om met de klas of individueel naar de wedstrijd te komen kijken. Inmiddels stromen de aanmeldingen binnen. Heeft de school van jouw kind nog niks met jullie gedeeld? Neem dan contact op met de school of stuur een mail naar communicatie@fortunasittard.nl.

BUSINESS PARTNERS

Daarnaast krijgen alle Business Partners de gelegenheid om hun personeel de wedstrijd tegen Heracles Almelo te laten bezoeken. Alle partners zijn onlangs op de hoogte gebracht via de Bundeling-App, waar zij  tevens het formulier kunnen invullen. Mochten hier vragen over zijn, verzoeken we je contact op te nemen met de betreffende accountmanager.

(LOSSE) KAARTVERKOOP

Tot slot is er uiteraard ook gewoon nog reguliere kaartverkoop. Tickets zijn zoals gebruikelijk online aan te schaffen via Mijn Fortuna. Daarnaast is het mogelijk om op de wedstrijddag tickets te kopen bij de ticketunit, te vinden aan de Lissabonlaan ter hoogte van de Oost-tribune.

Communicatie Fortuna Sittard en Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie